Matombringing

Denne ordningen kan tilbys til hjemmeboende som ikke klarer å lage middag selv. 

Meny:
Middagen tilberedes ved institusjonskjøkkenet ved Osen Sykeheim og leveres ferdig porsjonert og varm hjem til egen bolig. 
Kjøkkenet lager variert kost ut fra nasjonale retningslinjer. Har du behov for energitett kost er dette også mulig. Middagen er tilpasset diabetikere. 

Har du behov for andre tilpasninger må disse være påvist av lege og eller ved allergier, 
Dette må opplyses om i søknad/vedtak. 
Eksempler på dette er for eksempel glutenfri, laktoseredusert, melkeproteinfri, moset eller konsistenstilpasset mat. 

Du kan selv velge hvor mange dager i uka du ønsker middag. 
Det serveres kjøtt tre dager i uka og fisk tre dager i uka. Det serveres alltid grøt på lørdag. Alle dager unntatt lørdag serveres det dessert eller suppe til middagen. Her kan du søke. (PDF, 54 kB)

Halv porsjon:
Har du dårlig matlyst kan du bestille halve porsjoner. Halv porsjon koster det samme som hel porsjon.

Avbestillinger:
Ønsker du å avbestille eller avslutte middagsombringingen må dette meldes kjøkkenet senest dagen før, for at du ikke skal bli fakturert for middagen. Avbestillingen gjøres direkte til kjøkkenet på telefon:

Hva må du betale: 
Du betaler en fast pris for hver middag. 
For 2024 er egenandel på matombringing vedtatt til: 
Ukedager kr 95,-.
Helg og høytidsdager kr 106,-.