Ernæringskokk 68% stilling

Osen kommune drifter institusjonskjøkken ved Osen Sykeheim. Kjøkkenet har ansvar for matproduksjon til beboere i institusjon, heldøgns omsorgsboliger og til hjemmeboende.

Vi søker etter en kompetent og engasjert medarbeider som kan bidra til at måltidene for våre brukere blir en positiv opplevelse. Du må være glad i å lage gode og næringsrike måltider, være kreativ og kunne jobbe effektivt og planmessig. 
På kjøkkenet vil du bli en viktig del av et arbeidsmiljø med flere kolleger.  
Stillingen inngår i turnusplan med arbeid på dagtid, og 3. hver helg.

Arbeidsoppgaver
* Produksjon av alle typer mat, middag, lunsj og smørbrød er primæroppgaver
* Dietter
* Hovedsakelig kok/server, men også kok/kjøl
* Renhold etter gjeldende kvalitetskrav og lovverk
* Varemottak, samt annet forfallende arbeid

Kvalifikasjoner
* Fagbrev som kokk/ernæringskokk
* Gjerne relevant praksis og/eller videreutdanning og kurs
* Kreativitet innen matfaget
* Annen relevant kompetanse kan komme i betraktning

Personlige egenskaper
* Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
* Liker utfordringer og varierte arbeidsoppgaver
* Interesse og glede av å arbeide med matglede til eldre
* Er selvstendig, fleksibel og tar initiativ
* Godt humør og en viktig bidragsyter i å skape et godt arbeidsmiljø
* Interesse for forbedringsarbeid

Vi tilbyr
* Muligheter for faglig utvikling
* Lønns og arbeidsvilkår i henhold til lov- og avtaleverk
* Gode pensjonsordninger

Stillingen er ledig for tiltredelse 01.01.2025.

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder May-Britt Næss Strand tlf. 99024034 eller e-post may-britt.strand@osen.kommune.no.

Søknadsfrist: 31.oktober 2024.

Søk her