TV-aksjonen 2024 - Sammen for små helter

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen.

Annenhver dag får et barn i Norge kreft, og hver uke blir 10 barn født med hjertefeil. Når et barn blir sykt, rammes hele familien.

Over natten blir hverdagen forvandlet til et kaos av sjokk, fortvilelse og redsel. I livets vondeste periode er det viktigere enn noen gang å få være sammen, men ofte blir familier splittet i lange perioder,

Årets TV-aksjon går til å etablere familiehus nær universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan familier som har barn med alvorlig sykdom bo sammen i en vond tid.
Familiehusene vil gi familier med alvorlig syke barn, uavhengig av diagnose, mulighet til å skape et hjem hjemmefra. Her kan de støtte hverandre gjennom en vond og vanskelig tid og få etterlengtede pauser fra sykehusets alvorstunge korridorer.

Søndag 20. oktober går årets TV-aksjon av stabelen og målet er at alle husstander skal få besøk av en bøssebærer denne dagen. Vi håper at du tar godt i mot bøssebærerne.
Skulle du være bortreist på dagen eller ønsker å gi allerede nå, er dette mulig ved å gå inn på giverstafett.no. Her kan både privatpersoner, lag/foreninger og bedrifter gi sitt bidrag til årets aksjon.